Naša Priča

Studio DLD je programerska firma koju je osnovao Dejan Dabić 1992 na Zlatiboru.
Medjutim, kako je vreme prolazilo sve više klijenata je bilo sa Crnogorskog primorja pa je tako sledeći logičan potez bio da se firma preseli u toplije krajeve.
Tako je i bilo, pa od 2004 godine do danas sjedište firme je u Budvi.

Naš Tim

Dejan Dabić

Dejan Dabić

Osnivač | Programer

Ljilja Dabić

Ljilja Dabić

Direktor

Ivan Kuburović

Ivan Kuburović

IT Sistem Administrator

Nenad Dabić

Nenad Dabić

Tehnička Podrška

Naše osnovne vrijednosti

Posvijećenost izvrsnosti

U Studiju DLD, naše osnovne vrednosti su temelj svega što radimo. Duboko smo posvećeni pružanju izuzetnog kvaliteta u svakom projektu, osiguravajući da naši klijenti postignu svoje poslovne ciljeve sa našim inovativnim softverskim rešenjima.

Vjerujemo u transparentnost, integritet i neumornu potragu za izvrsnošću. Naš tim je posvjećen njegovanju dugoročnih partnerstava sa našim klijentima, izgrađenih na povjerenju i zajedničkom uspjehu. Nastojimo da prevaziđemo očekivanja pružajući personalizovanu uslugu i podršku.

Naša Ekspertiza

Studio DLD je specijalizovan za razvoj softverskih rješenja prilagođenih potrebama knjigovodstvenih agencija i preduzeća. Naša stručnost leži u stvaranju efikasnih sistema koji pojednostavljuju složene procese.

Razvoj Knjigovodstvenog Softvera

Naš vodeći proizvod, DldPro, revolucionira finansijsko izveštavanje svojim intuitivnim interfejsom i sveobuhvatnim funkcijama, dizajniranim da zadovolji jedinstvene potrebe računovodstvenih profesionalaca.

Rješenja za upravljanje platnim spiskom

DldPlate nudi upravljanja platama, automatizaciju proračuna i obezbjeđivanje usklađenosti sa najnovijim propisima, štedi vrijeme i smanjuje greške.

Dld Kasa - POS sistem

Naši POS sistemi su napravljeni da poboljšaju maloprodajne operacije, pružajući uvid u realnom vremenu i pojednostavljene transakcijske procese za poboljšanu uslugu kupcima. Namjenjen supermarketima i prodavnicama.

Tehnička Podrška i Konsalting

Nudimo stručne konsultantske usluge i tehničku podršku kako bismo pomogli našim klijentima da u potpunosti iskoriste naša softverska rješenja, obezbjeđujući optimalne performanse i zadovoljstvo.

Prezentacija Programa

Otkrijte kako inovativni softver Studio DLD-a može transformisati vaše poslovanje. Zatražite demo danas da biste vidjeli naša rešenja u akciji i saznali kako možemo pomoći da pojednostavite svoje računovodstvene i platne procese.